epälojaalisuus Yksinkertaistaa Itsensä hemmottelu ilves jalkapallo 22.9.2019 Ei muodikas vaihtoehto kraatteri

Ilves - FC Lahti 1-1 (1-0) 8.4.2017 Veikkausliiga kooste - YouTube

Ylöjärven Ilves ry - Jalkapallo - null - Ottelut - YIlves - RaiFu/ÅIFK YJ

Veikkausliiga 2019: Ilves-ennakko | ihanneavaus, arvio, pelaajat, siirrot

Kurinpitopäätökset - Palloliitto.fi

Ilves voitti Suomen cupin! - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Ilves jalkapallo - Kiitos kaikille kannattajille ja seuraajille kaudesta  2018! Nuori joukkueemme taisteli tiukasti mitaleista aina sarjan  viimeisille kierroksille asti. Lopulta joukkue sijoittui sarjassa  viidenneksi. Kauden aikana koettiin paljon ...
Ilves jalkapallo - Kiitos kaikille kannattajille ja seuraajille kaudesta 2018! Nuori joukkueemme taisteli tiukasti mitaleista aina sarjan viimeisille kierroksille asti. Lopulta joukkue sijoittui sarjassa viidenneksi. Kauden aikana koettiin paljon ...

Ilveksen joukkueet olivat aktiivisesti mukana viime viikonlopun HJK Cupissa  – P13 nappasi kultaa! • Ilvesjalkapallo
Ilveksen joukkueet olivat aktiivisesti mukana viime viikonlopun HJK Cupissa – P13 nappasi kultaa! • Ilvesjalkapallo

Ilves sopimukseen kolmen nuoren pelaajan kanssa - Ilvesedustus.fi |  Edustusjoukkueiden yhteinen koti
Ilves sopimukseen kolmen nuoren pelaajan kanssa - Ilvesedustus.fi | Edustusjoukkueiden yhteinen koti

Ilveksen ratkaisija ylisti Lauri Ala-Myllymäen vapaapotkuja – Trillerin  jälkeen kentällä nähtiin ikävä välikohtaus - Jalkapallo - Aamulehti
Ilveksen ratkaisija ylisti Lauri Ala-Myllymäen vapaapotkuja – Trillerin jälkeen kentällä nähtiin ikävä välikohtaus - Jalkapallo - Aamulehti